Thursday, July 18, 2019

          

Vaikų maitinimo tvarkos aprašo tekstas skelbiamas čia:

https://e-tar.lt/portal/lt/legalAct/a8d14e5046e311e8ade598b2394a491d/WFTAPqyxls

 

 

 

 

          L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS MENIU, rugpjūčio 1-2D.

PIRMADIENIS ANTRADIENIS TREČIADIENIS KETVIRTADIENIS PENKTADIENIS
      Pusryčiai: Perlinių kr košė su sviestu. Sūrio lazdelės.   Nesaldinta arbatžolių arbata su citrina Pusryčiai: manų kr. košė su cinamonu ir cukrumi. Trintų uogų   padažas. Kakava su pienu saldinta
      VAISIUS VAISIUS
      Pietūs: barščiai su pupelėmis, grietinė. Pietūs: bulvių sriuba su miežinėmis kr (t). (a).
      Žuvies pjausnys su virtomis   bulvėmis. Morkų salotos su nerafinuotu aliejumi, agurkai. Kalakutienos- ryžių plovas.   Agurkai, pomidorai
      RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA
      Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo
      Vakarienė: Virti lęšiai, nerafinuotas aliejus, keptos morkų   lazdelės, pomidorai. Šviesi duona su sviestu ir šviežiu agurku, nesaldinta   kmynų arbata

Vakarienė: Varškės apkepas su jogurtu ir trintų uogų padažu.

Nesaldinta žolelių arbata

          

            

                           LOPŠELIS- DARŽELIS ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS MENIU

                                                                    RUGPJŪČIO 5-9D.

PIRMADIENIS ANTRADIENIS TREČIADIENIS KETVIRTADIENIS PENKTADIENIS

Pusryčiai: Grikių kr. košė su sviestu. Morkų lazdelės ar tarkuotos morkos.   Nesaldinta arbatžolių arbata

Pusryčiai: Sorų kr. košė su sviestu, trintų uogų padažas. Arbatžolių arbata   nesaldinta

Pusryčiai: Omletas, pomidorų s. su jogurtu. Kons. ž. Žirneliai. Šviesi duona su sviestu.   Arbatžolių arbata nesaldinta

Pusryčiai: kukurūzų, moliūgų košė su sviestu. Sausučiai. Kakava su pienu saldinta.

Pusryčiai: Miežinių kr. košė su sviestu. Duoniukai arba traputis, pupelių užtepėlė.   Arbatžolių arbata nesaldinta

VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS
RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA  
Pietūs: Ryžių-pomidorų   sriuba. Mažylių balandėliai su kiauliena. Virtos bulvės. Pomidorai- agurkai Pietūs: Žirnių-   perlinių kr. sriuba. Troškinta vištiena, virti lęšiai. Pekino k. agurkų   salotos su nerafinuotu aliejumi Pietūs: Pupelių   sriuba. Troškintas jautienos maltinukas. Virti grikiai. Kopūstų s. su   morkomis ir nerafinuotu aliejumi Pietūs: Žiedinių   k. sriuba. Žuvies filė kepsnelis. Troškinti ryžiai su ciberžole. Burokėlių   salotos, kons ž. žirneliai Pietūs: Trinta   daržovių sriuba, grietinėlė, skrebučiai. Kalakutienos pjausnys su bulvių   košė. Morkų salotos su nerafinuotu aliejumi, pomidorai.
VANDUO SU APELSINU VANDUO SU APELSINU VANDUO SU CITRINA VANDUO SU CITRINA VANDUO SU CITRINA
Vakarienė: Virti varškėčiai su jogurto- uogienės padažu Vakarienė: Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais. Jogurto- uogienės padažas Vakarienė: Makaronai su daržovių padažu ir sūriu Vakarienė: Virti avinžirniai su nerafinuotu aliejumi. Keptos morkų lazdelės.   Pomidorai, sūrio lazdelės Vakarienė: Varškės pudingas su trintų uogų padažu.
ARBATŽOLIŲ ARBATA NESALDINTA NESALDINTA ŽOLELIŲ ARBATA KMYNŲ ARBATA NESALDINTA ARBATŽOLIŲ ARBATA NESALDINTA NESALDINTA ŽOLELIŲ ARBATA