Antradienis, birželio 25, 2019

          

Vaikų maitinimo tvarkos aprašo tekstas skelbiamas čia:

https://e-tar.lt/portal/lt/legalAct/a8d14e5046e311e8ade598b2394a491d/WFTAPqyxls

 

 

                            

                             L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS MENIU BIRŽELIO 3-7D

PIRMADIENIS ANTRADIENIS TREČIADIENIS KETVIRTADIENIS PENKTADIENIS
Pusryčiai:   Kvietinių kr. košė su sviestu. morkų lazdelės. Žolelių arbata nesaldinta Pusryčiai:   Penkių javų dr. košė su sviestu. Sūrio lazdelės. Arbatžolių arbata su citrina   nesaldinta Pusryčiai: Kiaušinių   košė. Šviežių agurkų salotos su jogurtu. Šviesi duona su sviestu. Arbatžolių   arbata nesaldinta Pusryčiai: Avižinių   kr. košė su sviestu. Sausučiai. Kakava su pienu saldinta Pusryčiai: Perlinių   kr. košė su sviestu. Šviesi duona su morkų užtepėlė. Arbatžolių arbata   nesaldinta
VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS
Pietūs: Barščiai   su bulvėmis. Kiaulienos- ryžių plovas. Agurkai, pomidorai. Pietūs: Daržovių   sriuba. Virti vištienos kukuliai, avinžirniai su pomidorais savo sultyse.   Kopūstų salotos su morkomis ir nerafinuotu aliejumi Pietūs: Kopūstų   sriuba su bulvėmis. Maltos jautienos lazdelės, virtos perlinės kr. burokėlių   salotos, kons ž.žirneliai. Pietūs:   Agurkinė su perlinėmis kr. Keptas žuvies maltinukas su virtomis bulvėmis.   Morkų salotos su nerafinuotu aliejumi, pomidorai Pietūs: Žirnių   sriuba. Kalakutienos guliašas, virti grikiai. Kopūstų salotos su pomidorais,   agurkais ir nerafinuotu aliejumi
RUGINĖ   DUONA RUGINĖ   DUONA RUGINĖ   DUONA RUGINĖ   DUONA RUGINĖ   DUONA
Vanduo   su citrina Vanduo   su citrina Vanduo   su agurkais Vanduo   su apelsinu Vanduo   su mėta
Vakarienė: Grikių   kr. kotletukai su sūriu. Jogurto padažas su agurkais. Pomidorai Vakarienė:   lietiniai su varške, jogurto ir uogienės padažas. Vakarienė: Virti   makaronai su sviesto- grietinės padažu Vakarienė: Blyneliai   su sūriu ir daržovėmis. Jogurto padažas su žalumynais. Duoniukas arba   traputis. Vakarienė: Varškės,   obuolių ir moliūgų apkepas. Jogurtas, trintų uogų padažas
Kefyras Žolelių   arbata nesaldinta Kmynų   arbata nesaldinta Žolelių   arbata nesaldinta Žolelių   arbata nesaldinta

 

 

 

                         L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS MENIU BIRŽELIO 10-14D.

PIRMADIENIS ANTRADIENIS TREČIADIENIS KETVIRTADIENIS PENKTADIENIS
Pusryčiai:   Ryžių košė, sviestas, uogienė. Arbatžolių arbata nesaldinta Pusryčiai: Miežinių   kr. košė, sviestas. Duoniukai arba traputis su varškės užtepėlė. Žolelių   arbata nesaldinta Pusryčiai: Kiaušinienė   su fermentiniu sūriu. Pomidorai, kons ž. žirneliai. Šviesi duona su sviestu.   Žolelių arbata nesaldinta Pusryčiai: Sorų   kr. košė, sviestas, trintų uogų padažas. Kakava su pienu saldinta Pusryčiai: Grikių   kr. košė su morkomis ir svogūnais. Duoniukai arba traputis, pupelių užtepėlė.   Arbatžolių arbata nesaldinta
VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS
PIETŪS PIETŪS PIETŪS PIETŪS PIETŪS
Špinatų sriuba su bulvėmis Barščiai su pupelėmis Perlinių kr. sriuba su daržovėmis Raugintų kopūstų sriuba su bulvėmis Pertrinta cukinijų arba moliūgų sriuba, grietinėlė
Kiaulienos maltinukas, virtos perlinės kr.   Kopūstų salotos su morkomis ir nerafinuotu aliejumi. Vištienos kepinukai, virti grikiai. Morkų   salotos su nerafinuotu aliejumi, agurkas. Mažylių balandėliai su jautiena ir   kiauliena, virtos bulvės. Virtos daržovės ir agurkai. Kepta žuvis, virti lęšiai. Burokėlių   salotos, agurkai. Troškinta kalakutiena, troškintos daržovės   su ryžiais. Pomidorai
ruginė duona ruginė duona ruginė duona ruginė duona skrebučiai
Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo
VAKARIENĖ VAKARIENĖ VAKARIENĖ VAKARIENĖ VAKARIENĖ

Kepti varškėčiai su jogurto ir uogienės   padažu.

Žolelių arbata nesaldinta

Sklindžiai su obuoliais, jogurtas, trintų   uogų padažas.

Kmynų arbata nesaldinta

Kvietinių kr. kotletukai, jogurto padažas su   agurkais. Morkų lazdelės. Duoniukai arba traputis. Arbatžolių arbata   nesaldinta

Žiedinių kopūstų pudingas su sūriu.   Sausučiai

Kefyras

Pieniška makaronų sriuba, bandelė.

 

                   L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS MENIU, BIRŽELIO 17-21D.

 

PIRMADIENIS ANTRADIENIS TREČIADIENIS KETVIRTADIENIS PENKTADIENIS

Pusryčiai: Avižinių dr. košė su sviestu. Duoniukai/traputis,   varškės užtepėlė

Nesaldinta arbata

Pusryčiai: penkių javų dr. košė su sviestu. Morkų lazdelės   arba tarkuotos morkos. Nesaldinta arbatžolių arbata Pusryčiai: virti kiaušiniai, pomidorai, kons. žali žirneliai.   Šviesi duona su sviestu. Nesaldinta arbatžolių arbata Pusryčiai: Perlinių kr košė su sviestu. Sūrio lazdelės.   Nesaldinta arbatžolių arbata su citrina Pusryčiai: manų kr. košė su cinamonu ir cukrumi. Trintų uogų   padažas. Kakava su pienu saldinta
VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS VAISIUS
Pietūs: Rūgštynių sriuba su bulvėmis, grietinė Pietūs: Daržovių sriuba (t), (a). Pietūs: kopūstų sriuba su bulvėmis (t), (a). Pietūs: barščiai su pupelėmis, grietinė. Pietūs: bulvių sriuba su miežinėmis kr (t). (a).
Keptas- troškintas   kiaulienos kepsnelis, bulvių košę. Kopūstų salotos su morkomis ir nerafinuotų   aliejumi Keptas vištienos   maltinukas, avinžirniai su pomidorais savo sultyse. Pekino kopūstų, agurkų   salotos su nerafinuotu aliejumi

Lopšelis: virti jautienos kukuliai

Darželis: Jautienos befstrogenas.

Virti grikiai, burokėlių   salotos ir agurkas

Žuvies pjausnys su virtomis   bulvėmis. Morkų salotos su nerafinuotu aliejumi, agurkai. Kalakutienos- ryžių plovas.   Agurkai, pomidorai
RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA RUGINĖ DUONA
Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo Pagardintas stalo vanduo
Vakarienė: Troškintos daržovės su ryžiais, šviesi duona su   sviestu, žolelių arbata nesaldinta Vakarienė: Lietiniai su jogurtu ir uogienė. Nesaldinta   žolelių arbata

Vakarienė: Makaronai su fermentiniu sūriu.

Nesaldinta žolelių arbata

Vakarienė: Virti lęšiai, nerafinuotas aliejus, keptos morkų   lazdelės, pomidorai. Šviesi duona su sviestu ir šviežiu agurku, nesaldinta   kmynų arbata

Vakarienė: Varškės apkepas su jogurtu ir trintų uogų padažu.

Nesaldinta žolelių arbata